About Наташа Спировска

This author has not yet filled in any details.
So far Наташа Спировска has created 128 blog entries.

Граѓанските организации испратија Барање за транспарентност на хемикалиите во пластиката

Во рамките на проектот EURENI, […]

22-11-2022|

Прирачник за препознавање лажни профили на социјалните мрежи

Новинари за човекови  издадоа Прирачник […]

04-11-2022|

Отворен повик за експерт за изработка на евалуација во рамки на “Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца”

Информации за проектот: “Пилот-проект за […]

24-10-2022|

Нема одржливост без мир – Нема мир без одржливост

Претставниците на граѓанските организации присутни […]

07-10-2022|

Со европски и домашни искуства до успешно алармирање за исчезнати деца

Кога се работи за безбедноста […]

01-10-2022|

Водата за пиење треба да се штеди и да се користи рационално

На 20.09.2022г. во Хотел Лимак […]

20-09-2022|

Трета студиска посета во Република Австрија во рамки на „Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца“

Во периодот од 12 до […]

19-09-2022|

Отворен повик за експерти (3)/ИТ Компанија за изработка на алатки за препознавање на лажни профили на социјални медиуми во рамки на “Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца”

Информации за проектот: “Пилот-проект за […]

22-07-2022|

Втора студиска посета во Република Австрија во рамки на „Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца“

Во периодот од 4 до […]

08-07-2022|

Водите во езерата во Северна Македонија загадени со нитрати

Во рамки на проектот WatSan […]

14-06-2022|