About Filip Spirovski

This author has not yet filled in any details.
So far Filip Spirovski has created 21 blog entries.

Управување со менструалната хигиена

Денот на менструална хигиена, 28-ми […]

31-05-2017|

Проект „Не молчи! – Запри го насилството врз жените“

20-01-2017|

Компендиум

 

15-12-2016|

СВЕТСКИ ДЕН НА ТОАЛЕТИТЕ 2016

НВО Новинари за човекови права […]

19-11-2016|

Вода и санитација во рурални средини

Предизвици и пречки во однос […]

12-11-2016|

Водич за новинари

Во рамките на проектот на […]

23-10-2016|

И јас ги знам моите социјални права

20-10-2016|

ЕКОСАН ТОАЛЕТИ

Екосан тоалетите и идејата за […]

14-10-2016|

Тестирање на токсични играчки

10-10-2016|

Со едукација за побезбедна вода

Во периодот од  Ноември 2013 […]

10-10-2016|