Loading...

ПРОЕКТИ

ДА ЈА ИСКОРЕНИМЕ МЕНСТРУАЛНАТА СИРОМАШТИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

На почетокот на кампањата, претставниците на НЧП ги презентираа резултатите [...]

70% од увезените детски играчки во Македонија се штетни за децата

70% од детските играчки кои се увезуваат во Македонија, се [...]

Сертификати за компаниите што се фер со потрошувачите

Новинари за човекови права, во рамки на под-проект насловен „Среќни [...]

Прифаќање на абортусот: Тоа е дел од нашите животи

28 Септември, Меѓународен ден на безбеден абортус #Ајдедаговоримезаабортусот од Марж [...]

Во Македонија управувањето со менструална хигиена се уште е табу

Илијана има 13 години и е седмо одделение. Живее во [...]

Работилница за прашања и приоритети на водата за пиење

Прашањата и приоритетите на водата за пиење беше тема на [...]