Прифаќање на абортусот: Тоа е дел од нашите животи

28 Септември, Меѓународен ден на […]

28-09-2018|

Во Македонија управувањето со менструална хигиена се уште е табу

Илијана има 13 години и […]

12-07-2018|

Работилница за прашања и приоритети на водата за пиење

Прашањата и приоритетите на водата […]

11-06-2018|

Ден за одржување на менструалната хигиена 2018

Новинари за човекови права во […]

18-05-2018|

Меѓународен конгрес за бегалци 2018 – Заедничка одговорност, заедничко човештво

Истанбул, 10-11 Јуни 2018

156 учесници, […]

18-05-2018|

Ајде да ја одржиме чиста водата – Светски ден на водата, 2018 година

Светскиот ден на водата, на […]

22-03-2018|

Приклучи се на натпреварот на Клима Тракер и освои целосно финансирана стипендија за преговорите за Климатски промени во мај во Германија!

Клима Тракер ги повикува сите […]

21-03-2018|

Конференција “Социјални и родови аспекти на приоритетите за локален развој поврзани со ЦОР”

Конференцијата “Социјални и родови аспекти […]

08-03-2018|

Конференција за национални политики и локални акциски планови за правичен пристап до вода и санитација

Во Македонија, 97% од граѓаните […]

05-12-2017|

Планирање на безбедноста на водата и канализацијата во рурална Романија, Албанија и Македонија

Целта на овој проект е […]

28-11-2017|