Интерактивна мапа за циркуларна економија

Во рамки на проектот Циркуларна економија […]

2024-06-10T16:18:04+02:0008-02-2020|

Водич за децата лишени од родителска грижа, пронајдени во друга земја членка на ЕУ

Децата лишени од родителска грижа […]

2024-06-10T16:18:03+02:0018-06-2019|

Добри примери за животната средина и здравјето

Голем дел од здравствените проблеми […]

2024-06-10T16:18:03+02:0006-06-2019|

Проценка за менструалната сиромаштија во Македонија

Резултатите од истражувањето за менструалната […]

2024-06-10T16:18:03+02:0013-05-2019|

Абстракти од конференцијата на Суви тоалети во Тампере 2018

http://www.huussi.net/wp-content/uploads/2013/06/Abstraktikirja_FINAL.pdf

2024-06-10T16:18:03+02:0015-04-2019|

Водата како уставна категорија е возможна во порелаксирана политичка атмосфера

ГО – Новинари за човекови […]

2024-06-10T16:18:02+02:0020-11-2018|
Go to Top