Родова анализа на лидерските позиции и општинските програми за 2020/2021 година

Во рамки на проектот Низ […]

2024-06-10T16:18:09+02:0023-04-2021|

 „Низ женски леќи: покревање на политики и буџетски иницијативи, следење на спроведувањето на локалните акциски планови за родова еднаквост“

Центарот за истражување и […]
2024-06-10T16:18:07+02:0018-01-2021|
Go to Top