Архус за новинари

15.05.2020 – 15.11.2020

Наградена најдобра сторија: Дивите населби – тивок пекол за екологијата на Борјан Бојчев

Целта да се дојде до […]

Повик за ментори за работа со новинари енвироменталисти

Новинарите учат како да ја користат Архуската конвенција во известувањето

Во рамките на проектите Архус […]

Отворен повик за експерт (тренер/обучувач) за работа со млади новинари во рамки на проектот Архус за новинари

Проектот Архус за новинари се […]

Отворен повик за ангажирање новинари во рамки на проектот Архус за новинари

Проектот Архус за новинари се […]