About Наташа Спировска

This author has not yet filled in any details.
So far Наташа Спировска has created 136 blog entries.

Финализирана серијата обуки за градење на капацитетите на институционалните претставници ефективно да споделуваат информации за деца кои отсуствуваат од училиште

Трговија со деца – институционални […]

2024-06-10T16:18:15+02:0007-06-2023|

Дводневна обука за градење на капацитетите на институционалните претставници ефективно да споделуваат информации за деца кои отсуствуваат од училиште

Дводневна обука за градење на […]

2024-06-10T16:18:14+02:0006-04-2023|

Отворен повик за експерт за изработка на образец за студии на случај во рамки на “Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца”

Информации за проектот: “Пилот-проект за […]

2024-06-10T16:18:14+02:0027-03-2023|

Новинари за човекови права со двa настани на Конференцијата за вода на ОН 2023

Секретаријатот на Конференцијата за вода […]

2024-06-10T16:18:14+02:0002-03-2023|

Во рамки на Систем за рано предупредување за исчезнати деца лансирана веб-страницата „Najdime.org.mk“

Пилотирањето на системот за рано […]

2024-06-10T16:18:14+02:0010-01-2023|

Втора фаза активности во рамки на Пилот-проектот за систем за рано предупредување за исчезнати деца во Северна Македонија

Следејќи ги искуствата на другите […]

2024-06-10T16:18:14+02:0005-01-2023|

Граѓанските организации испратија Барање за транспарентност на хемикалиите во пластиката

Во рамките на проектот EURENI, […]

2024-06-10T16:18:14+02:0022-11-2022|

Прирачник за препознавање лажни профили на социјалните мрежи

Новинари за човекови  издадоа Прирачник […]

2024-06-10T16:18:14+02:0004-11-2022|

Отворен повик за експерт за изработка на евалуација во рамки на “Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца”

Информации за проектот: “Пилот-проект за […]

2024-06-10T16:18:14+02:0024-10-2022|
Go to Top