Меѓународен конгрес за бегалци 2018 – Заедничка одговорност, заедничко човештво

Истанбул, 10-11 Јуни 2018

156 учесници, […]

18-05-2018|

Ајде да ја одржиме чиста водата – Светски ден на водата, 2018 година

Светскиот ден на водата, на […]

22-03-2018|

Приклучи се на натпреварот на Клима Тракер и освои целосно финансирана стипендија за преговорите за Климатски промени во мај во Германија!

Клима Тракер ги повикува сите […]

21-03-2018|

Конференција “Социјални и родови аспекти на приоритетите за локален развој поврзани со ЦОР”

Конференцијата “Социјални и родови аспекти […]

08-03-2018|

Конференција за национални политики и локални акциски планови за правичен пристап до вода и санитација

Во Македонија, 97% од граѓаните […]

05-12-2017|

Планирање на безбедноста на водата и канализацијата во рурална Романија, Албанија и Македонија

Целта на овој проект е […]

28-11-2017|

СВЕТСКИ ДЕН НА ТОАЛЕТИТЕ

НВО – Новинари за човекови […]

19-11-2017|

Прирачник за медиуми

08-11-2017|

Лифлет: Не молчи! – Запри го насилството врз жените

BBBrochure_Page_2

25-10-2017|

Нобелова награда за мир за НЧП

И Македонија е дел од […]

08-10-2017|