Loading...

ПРОЕКТИ

Воведни принципи за известување за трговија со луѓе на македонските новинари

Медиумите се важен актер во превенцијата и борбата против трговијата [...]

Marubi Toys – едукативни еколошко безбедни играчки со рециклирано полнење

Новинари за човекови права во рамки на проектот „Циркуларна економија [...]

“Остани алармиран, остани безбеден” проект за подршка на маргинализираните граѓани со маски и повеќератни влошки за управување со менструалната хигиена

Новинари за човекови права од 1 јуни ја продолжува соработката [...]

Суниленс од отпадно масло за готвење до енергија

Проектот кој има време траење од 10 месеци е субгрантиран [...]

Екосан тоалетите во кругот на циркуларната економија

Новинари за човекови права во рамки на проектот „Циркуларна економија [...]

Он лајн настава за циркуларна економија

Во рамките на проектот Циркуларна економија за младински просперитет, НЧП [...]

Екосан тоалетите во кругот на циркуларната економија

Новинари за човекови права во рамки на проектот „Циркуларна економија [...]

Не фрлајте, донирајте! Храната е ограничен ресурс!

ГОии „Вистински дела на љубезност“ и „Новинари за човекови права“ [...]

Оглас за новинарски стории за циркуларна економија

Новинари за човекови права во рамки на проектот  објавува Конкурс за [...]

Циркуларна економија за младински просперитет

Извештајот за трендовите на пазарот на трудот на Западен Балкан [...]

НЧП со подршка на Британска амбасада започнаа да ја намалуваат менструалната сиромаштија

НВО - Новинари за човекови права со подршка на Британската [...]

Објавен конкурсот за дизајн за еко играчка

                     [...]

Регионалниот извештај за Пекинг+ 25

Регионалниот извештај Пекинг + 25 може да се најде ТУКА. [...]

Интерактивна мапа за циркуларна економија

Во рамки на проектот Циркуларна економија за младински просперитет направена е [...]

Водич за децата лишени од родителска грижа, пронајдени во друга земја членка на ЕУ

Децата лишени од родителска грижа пронајдени во друга земја членка [...]

Добри примери за животната средина и здравјето

Голем дел од здравствените проблеми се поврзани со загадувањето на [...]

Проценка за менструалната сиромаштија во Македонија

Резултатите од истражувањето за менструалната сиромаштија може да ги најдете [...]

Абстракти од конференцијата на Суви тоалети во Тампере 2018

http://www.huussi.net/wp-content/uploads/2013/06/Abstraktikirja_FINAL.pdf