Завршна конференција на пилот проектот за систем за рано предупредување за исчезнати деца

Со обраќања и воведни зборови […]

2024-06-10T16:18:15+02:0020-12-2023|

Студиска посета за австриски новинари: Градење на капацитети и вмрежување на новинарите кои известуваат за социјални прашања и подигање на свеста за проблемот со исчезнатите деца

Во периодот од 2 до […]

2024-06-10T16:18:15+02:0012-10-2023|

Регионален проект „Зајакнување на одговорноста и родово чувствителни одговори на локалните власти на кризи во 3 земји“

2024-06-10T16:18:15+02:0029-07-2023|

Финализирана серијата обуки за градење на капацитетите на институционалните претставници ефективно да споделуваат информации за деца кои отсуствуваат од училиште

Трговија со деца – институционални […]

2024-06-10T16:18:15+02:0007-06-2023|

Дводневна обука за градење на капацитетите на институционалните претставници ефективно да споделуваат информации за деца кои отсуствуваат од училиште

Дводневна обука за градење на […]

2024-06-10T16:18:14+02:0006-04-2023|

Во рамки на Систем за рано предупредување за исчезнати деца лансирана веб-страницата „Najdime.org.mk“

Пилотирањето на системот за рано […]

2024-06-10T16:18:14+02:0010-01-2023|

Втора фаза активности во рамки на Пилот-проектот за систем за рано предупредување за исчезнати деца во Северна Македонија

Следејќи ги искуствата на другите […]

2024-06-10T16:18:14+02:0005-01-2023|

Прирачник за препознавање лажни профили на социјалните мрежи

Новинари за човекови  издадоа Прирачник […]

2024-06-10T16:18:14+02:0004-11-2022|

Со европски и домашни искуства до успешно алармирање за исчезнати деца

Кога се работи за безбедноста […]

2024-06-10T16:18:13+02:0001-10-2022|
Go to Top