Работилница за шиење и одржување на повеќекратна менструална влошка

Новинари за човекови права во […]

2024-06-10T16:18:13+02:0010-05-2022|

Започнува проектот „Зголемување на свесноста за менструалниот отпад и инклузија на ранливи групи на жени преку производство на повеќекратна менструална влошка во РСМакедонија – Буџет мама“

 Наслов на проектот: „Зголемување на […]

2024-06-10T16:18:12+02:0003-02-2022|
Go to Top