About Наташа Спировска

This author has not yet filled in any details.
So far Наташа Спировска has created 76 blog entries.

Учениците учат да мијат раце

Новинари за човекови права во […]

20-10-2021|

Во пресрет на Глобалниот ден на миење раце: Со непречен пристап до вода ќе успееме да одржуваме чисти раце

Денес се одбележува Глобалниот ден […]

15-10-2021|

„Хигиена на рацете за сите“ – Меѓународен ден за миење раце

Светскиот ден за миење раце […]

14-10-2021|

Прв состанок со засегнатите страни во проектот – Систем за рано предупредување за исчезнати деца

Пилот-проектот – Систем за […]

14-09-2021|

Пилот проект: „Систем за рано предупредување за исчезнати деца“

Градење капацитети за заштита на […]

06-08-2021|

УПАТСТВО ЗА КОРИСТЕЊЕ НА НИТРАТНИ ТЕСТОВИ

Новинари за човекови права во […]

14-07-2021|

Инвестирање во менструалното здравје е инвестирање во здрави поколенија

Лошата хигиена на менструалниот циклус […]

28-05-2021|

Управување со контроверзии

Новинари за човекови права од […]

20-05-2021|

Родова анализа на лидерските позиции и општинските програми за 2020/2021 година

Во рамки на проектот Низ […]

23-04-2021|

„Прирачник за раскажување приказни“ предуслов за успешни прилози

Во рамки на проектот „Информации, факти […]

14-04-2021|