Едукацијата е неопходна во справување со насилниот екстремизам и тероризам

Новинари за човекови права во […]

11-07-2021|

Анализа на медиумите како и колку третираат теми за тероризмот и насилниот екстремизам

Новинари за човекови права во […]

30-06-2021|

МИРОВНО НОВИНАРСТВО -АЛАТКА ВО КОМУНИКАЦИЈАТА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМОТ И НАСИЛНИОТ ЕКСТРЕМИЗАМ ВО МЕДИУМИТЕ

Мировното новинарство се разви од […]

11-05-2021|

„Прирачник за раскажување приказни“ предуслов за успешни прилози

Во рамки на проектот „Информации, факти […]

14-04-2021|

Зошто темата за насилен екстремизам е важна?

Филип Спировски зборува зошто темата […]

01-04-2021|

Преку „Информации, факти и проверки“ ќе се едуцираме за насилниот екстремизам

Екстремистите и насилниот екстремизам секогаш […]

20-01-2021|