Учениците учат да мијат раце

Новинари за човекови права во […]

20-10-2021|

Во пресрет на Глобалниот ден на миење раце: Со непречен пристап до вода ќе успееме да одржуваме чисти раце

Денес се одбележува Глобалниот ден […]

15-10-2021|

„Хигиена на рацете за сите“ – Меѓународен ден за миење раце

Светскиот ден за миење раце […]

14-10-2021|

УПАТСТВО ЗА КОРИСТЕЊЕ НА НИТРАТНИ ТЕСТОВИ

Новинари за човекови права во […]

14-07-2021|

Придружете ни се во одбележувањето на Светскиот ден на водата и одговорете:ШТО ЗНАЧИ ВОДАТА ЗА ВАС?

15-03-2021|

Како да се намали и спречи ширењето на заразни болести во училиштата

Новинари за човекови права во […]

18-02-2021|

НЧП продолжува да работи на одржливо управување со водите

НЧП заедно со партнерите од […]

07-12-2020|