ПРЕПОРАКИ ЗА АКЦИЈА ЗА МЕНСТРУАЛНАТA ХИГИЕНА И ПРОИЗВОДИ, ЗА ВОДНИ РАБОТНИ МЕСТА И ОБЈЕКТИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО МЕНСТРУАЛНАТА ХИГИЕНА

Обезбедувањето рамноправен пристап до капацитетите […]

2024-06-11T12:22:57+02:0010-06-2024|

Водата за пиење треба да се штеди и да се користи рационално

На 20.09.2022г. во Хотел Лимак […]

2024-06-10T16:18:13+02:0020-09-2022|

Водите во езерата во Северна Македонија загадени со нитрати

Во рамки на проектот WatSan […]

2024-06-10T16:18:13+02:0014-06-2022|

Учениците од ОУ Блаже Конески имплементираат активности за вода

Учениците од основното училиште Блаже […]

2024-06-10T16:18:12+02:0024-04-2022|

Во пресрет на Глобалниот ден на миење раце: Со непречен пристап до вода ќе успееме да одржуваме чисти раце

Денес се одбележува Глобалниот ден […]

2024-06-10T16:18:10+02:0015-10-2021|

„Хигиена на рацете за сите“ – Меѓународен ден за миење раце

Светскиот ден за миење раце […]

2024-06-10T16:18:10+02:0014-10-2021|
Go to Top