Менаџирање на процесот на згаснување на јагленокопите

Новиот […]

14-12-2018|

Водата како уставна категорија е возможна во порелаксирана политичка атмосфера

ГО – Новинари за човекови […]

20-11-2018|

НЕ за насилството!

Невладината организација Новинари за […]

13-11-2018|

Родот во одржливиот развој

06-06-2018|

СВЕТСКИ ДЕН НА ТОАЛЕТИТЕ

НВО – Новинари за човекови […]

19-11-2017|

Прирачник за медиуми

08-11-2017|

Лифлет: Не молчи! – Запри го насилството врз жените

BBBrochure_Page_2

25-10-2017|

Нобелова награда за мир за НЧП

И Македонија е дел од […]

08-10-2017|

Здравјето и климатските промени

Новинари за човековиправа учествуваше во […]

15-04-2017|

Започнува новиот проект за Западен Балкан за интеграција на Ромите

Најважната цел на проектот “Интеграција […]

29-09-2016|