Marubi Toys – едукативни еколошко безбедни играчки со рециклирано полнење

Новинари за човекови права во […]

21-06-2020|

Суниленс од отпадно масло за готвење до енергија

Проектот кој има време траење […]

06-06-2020|

Екосан тоалетите во кругот на циркуларната економија

Новинари за човекови права во […]

01-06-2020|

Он лајн настава за циркуларна економија

Во рамките на проектот Циркуларна […]

25-05-2020|

Употреби, направи, одложи…

Во рамки на проектот Циркуларна […]

20-02-2020|

Интерактивна мапа за циркуларна економија

Во рамки на проектот Циркуларна економија […]

08-02-2020|

Оглас за новинарски стории за циркуларна економија

Новинари за човекови права во […]

06-02-2020|

Циркуларна економија за младински просперитет

Извештајот за трендовите на пазарот […]

14-09-2019|

Оглас за пишувач на публикација за зелени работни места

Новинари за човекови права во […]

04-09-2019|