Невладина организацијаНовинари за човекови права

  • Тел: +389 70 233917
  • Факс: +389 2 24 61 308
  • Адреса: Венијамин Мачуковски 2A/3-16, 1000 Скопје, Македонија
  • Канцеларија: Страшо Пинџур 7, 1000 Скопје, Македонија

Невладина организацијаНовинари за човекови права

  • Тел: +389 70 233917
  • Факс: +389 2 24 61 308
  • Адреса: Венијамин Мачуковски 2A/3-16, 1000 Скопје, Македонија
  • Канцеларија: Страшо Пинџур 7, 1000 Скопје, Македонија

Да бидеме во контакт

Име и Презиме (задолжително)

Email (задолжително)

Сајт

Наслов на пораката

Порака