Информации, факти и проверки

01.01.2021 – 30.06.2021

„Прирачник за раскажување приказни“ предуслов за успешни прилози

Во рамки на проектот „Информации, факти […]

Зошто темата за насилен екстремизам е важна?

Филип Спировски зборува зошто темата […]

Преку „Информации, факти и проверки“ ќе се едуцираме за насилниот екстремизам

Екстремистите и насилниот екстремизам секогаш […]