About Наташа Спировска

This author has not yet filled in any details.
So far Наташа Спировска has created 136 blog entries.

Со европски и домашни искуства до успешно алармирање за исчезнати деца

Кога се работи за безбедноста […]

2024-06-10T16:18:13+02:0001-10-2022|

Водата за пиење треба да се штеди и да се користи рационално

На 20.09.2022г. во Хотел Лимак […]

2024-06-10T16:18:13+02:0020-09-2022|

Трета студиска посета во Република Австрија во рамки на „Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца“

Во периодот од 12 до […]

2024-06-10T16:18:13+02:0019-09-2022|

Отворен повик за експерти (3)/ИТ Компанија за изработка на алатки за препознавање на лажни профили на социјални медиуми во рамки на “Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца”

Информации за проектот: “Пилот-проект за […]

2024-06-10T16:18:13+02:0022-07-2022|

Втора студиска посета во Република Австрија во рамки на „Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца“

Во периодот од 4 до […]

2024-06-10T16:18:13+02:0008-07-2022|

Водите во езерата во Северна Македонија загадени со нитрати

Во рамки на проектот WatSan […]

2024-06-10T16:18:13+02:0014-06-2022|

Прва студиска посета во Република Австрија во рамки на „Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца“

Во периодот од 7 до […]

2024-06-10T16:18:13+02:0013-06-2022|

Пет отсто ДДВ за менструалните производи, веднаш!

Женските граѓански организации од Министерството […]

2024-06-10T16:18:13+02:0030-05-2022|

Работилница за шиење и одржување на повеќекратна менструална влошка

Новинари за човекови права во […]

2024-06-10T16:18:13+02:0010-05-2022|
Go to Top