About Наташа Спировска

This author has not yet filled in any details.
So far Наташа Спировска has created 136 blog entries.

Учениците од ОУ Блаже Конески имплементираат активности за вода

Учениците од основното училиште Блаже […]

2024-06-10T16:18:12+02:0024-04-2022|

Прирачник за безбедност на интернет – Препораки за родители, наставници и деца

Новинари за човекови  издадоа Прирачник […]

2024-06-10T16:18:12+02:0002-03-2022|

Отворен повик за 2 (два) експерти/ИТ Компанија за изработка на систем за рано предупредување (интернет сајт) во рамки на “Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца”

Информации за проектот: “Пилот-проект за […]

2024-06-10T16:18:12+02:0014-02-2022|

Започнува проектот „Зголемување на свесноста за менструалниот отпад и инклузија на ранливи групи на жени преку производство на повеќекратна менструална влошка во РСМакедонија – Буџет мама“

 Наслов на проектот: „Зголемување на […]

2024-06-10T16:18:12+02:0003-02-2022|

Отворен повик за експерт за изработка на „Политика за заштита на децата“ во рамки на “Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца”

Информации за проектот: “Пилот-проект за […]

2024-06-10T16:18:12+02:0020-01-2022|

Отворен повик за експерт за изработка на алатка за онлајн безбедност во рамки на “Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца”

Информации за проектот: “Пилот-проект за […]

2024-06-10T16:18:11+02:0020-01-2022|

Градење на капацитетите на новинарите во рамки на Пилот-проектот за систем за рано предупредување за исчезнати деца

За новинарите во Северна Македонија […]

2024-06-10T16:18:11+02:0015-12-2021|

Презентиран проектот „Хотели за опрашувачи“ во општина Аеродром

На 10.12 во паркот […]
2024-06-10T16:18:11+02:0010-12-2021|
Go to Top