НЧП со подршка на Британска амбасада започнаа да ја намалуваат менструалната сиромаштија

НВО – Новинари за човекови […]

05-09-2019|

Избрани идејните решенија за еко играчки

Новинари за човекови права – […]

16-07-2019|

Добри примери за животната средина и здравјето

Голем дел од здравствените проблеми […]

06-06-2019|

Проценка за менструалната сиромаштија во Македонија

Резултатите од истражувањето за менструалната […]

13-05-2019|

Не молчи, пријави насилство

На 7 Декември,  во познатиот […]

18-12-2018|

Застапување и лобирање за зелена економија

Од 21 до 23 ноември […]

24-11-2018|

Водата како уставна категорија е возможна во порелаксирана политичка атмосфера

ГО – Новинари за човекови […]

20-11-2018|

Итни мерки или одговорност!!!

Здружението за социјални иновации и […]

19-11-2018|

ДА ЈА ИСКОРЕНИМЕ МЕНСТРУАЛНАТА СИРОМАШТИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

На почетокот на кампањата, претставниците […]

01-11-2018|

70% од увезените детски играчки во Македонија се штетни за децата

70% од детските играчки кои […]

10-10-2018|