Документ на политики: Конципирање модел на рамка за исчезнати лица и заклучоци од студии на случај со семејства од социјален ризик во Северна Македонија со посебен акцент кон отсуството од образование како потенцијален ризик од исчезнување

Новинари за човекови права издадоа […]

2024-06-10T16:18:15+02:0030-12-2023|

Прирачник за препознавање лажни профили на социјалните мрежи

Новинари за човекови  издадоа Прирачник […]

2024-06-10T16:18:14+02:0004-11-2022|

Прирачник за безбедност на интернет – Препораки за родители, наставници и деца

Новинари за човекови  издадоа Прирачник […]

2024-06-10T16:18:12+02:0002-03-2022|

Регионален извештај за дискриминација на Ромките во областа на здравствена заштита, детски бракови и поддршка и заштита во случаи на семејно насилство

Регионалниот извештај за усогласеност со […]

2024-06-10T16:18:10+02:0008-11-2021|

Родова анализа на лидерските позиции и општинските програми за 2020/2021 година

Во рамки на проектот Низ […]

2024-06-10T16:18:09+02:0023-04-2021|

„Прирачник за раскажување приказни“ предуслов за успешни прилози

Во рамки на проектот „Информации, факти […]

2024-06-10T16:18:09+02:0014-04-2021|

Ефективен вовед за известување од непријателска средина и обука за итна прва помош за новинарите

Добредојдовте во тренинг програмата наречена […]

2024-06-10T16:18:08+02:0021-03-2021|

Како да се намали и спречи ширењето на заразни болести во училиштата

Новинари за човекови права во […]

2024-06-10T16:18:08+02:0018-02-2021|
Go to Top