НВО Новинари за човекови права во соработка со Институтот за јавно здравје го одбележа 19 Ноември, Светскиот ден на тоалетите. Оваа година тема е: Тоалетите и работните места; колку работниците на отворено имаат пристап до тоалет?

Повеќе информации може да прочитате тука  fakti-i-brojki_toiletday: