About Filip Spirovski

This author has not yet filled in any details.
So far Filip Spirovski has created 21 blog entries.

ПОЛИТИКИ НА НВО НЧП

POLITIKI NA NCP

25-01-2021|

Менаџирање на процесот на згаснување на јагленокопите

Новиот […]

14-12-2018|

Родот во одржливиот развој

Овој прирачник за […]

06-06-2018|

СВЕТСКИ ДЕН НА ТОАЛЕТИТЕ

НВО – Новинари за човекови […]

19-11-2017|

Прирачник за медиуми

Фотографиите од луѓе се особено […]

08-11-2017|

Лифлет: Не молчи! – Запри го насилството врз жените

BBBrochure_Page_2

25-10-2017|

Нобелова награда за мир за НЧП

И Македонија е дел од […]

08-10-2017|

Peace journalism- tool in communication

27-09-2017|

Да осигураме здрава иднина!

13-07-2017|

WECF на СОР на Базел, Ротердам и Стокхолм

13-07-2017|