Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Во рамки на проектот Циркуларна економија за младински просперитет направена е анализа за состојбата со циркуларната економија и зелените работни места во Ресен, Кавадарци и Струга. Линкот од анализата можете да го најдете  ТУКА

Интерактивна мапа за циркуларна економија  e производ од проектот кој е субгрантиран од проектот GEAR/2017/394-354/MКD, од програмата Поддршка на граѓанските организации (ГО) во Северна Македонија во рамки на проектот GEAR – Зелена економија за развој на регионот.