About Наташа Спировска

This author has not yet filled in any details.
So far Наташа Спировска has created 115 blog entries.

СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ

Намалувањето на ДДВ-то од 18% […]

29-11-2022|

Граѓанските организации испратија Барање за транспарентност на хемикалиите во пластиката

Во рамките на проектот EURENI, […]

22-11-2022|

Прирачник за препознавање лажни профили на социјалните мрежи

Новинари за човекови  издадоа Прирачник […]

04-11-2022|

Нема одржливост без мир – Нема мир без одржливост

Претставниците на граѓанските организации присутни […]

07-10-2022|

Со европски и домашни искуства до успешно алармирање за исчезнати деца

Кога се работи за безбедноста […]

01-10-2022|

Водата за пиење треба да се штеди и да се користи рационално

На 20.09.2022г. во Хотел Лимак […]

20-09-2022|

Трета студиска посета во Република Австрија во рамки на „Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца“

Во периодот од 12 до […]

19-09-2022|

Отворен повик за експерти (3) за изработка на алатки за препознавање на лажни профили на социјални медиуми во рамки на “Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца”

Информации за проектот: “Пилот-проект за […]

22-07-2022|

Втора студиска посета во Република Австрија во рамки на „Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца“

Во периодот од 4 до […]

08-07-2022|

Водите во езерата во Северна Македонија загадени со нитрати

Во рамки на проектот WatSan […]

14-06-2022|