Едукацијата е неопходна во справување со насилниот екстремизам и тероризам

Новинари за човекови права во […]

2024-06-10T16:18:09+02:0011-07-2021|

Анализа на медиумите како и колку третираат теми за тероризмот и насилниот екстремизам

Новинари за човекови права во […]

2024-06-10T16:18:09+02:0030-06-2021|

МИРОВНО НОВИНАРСТВО -АЛАТКА ВО КОМУНИКАЦИЈАТА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМОТ И НАСИЛНИОТ ЕКСТРЕМИЗАМ ВО МЕДИУМИТЕ

Мировното новинарство се разви од […]

2024-06-10T16:18:09+02:0011-05-2021|

„Прирачник за раскажување приказни“ предуслов за успешни прилози

Во рамки на проектот „Информации, факти […]

2024-06-10T16:18:09+02:0014-04-2021|

Преку „Информации, факти и проверки“ ќе се едуцираме за насилниот екстремизам

Екстремистите и насилниот екстремизам секогаш […]

2024-06-10T16:18:07+02:0020-01-2021|
Go to Top