Loading...

ПРОЕКТИ

Јавен повик за услуги за подготовка на дизајн и печатење на публикации за 2021 година

Скопје, 13 Ноември, 2020 НВО Новинари за човекови права распишува [...]

Воведни принципи за известување за трговија со луѓе на македонските новинари

Медиумите се важен актер во превенцијата и борбата против трговијата [...]

“Остани алармиран, остани безбеден” проект за подршка на маргинализираните граѓани со маски и повеќератни влошки за управување со менструалната хигиена

Новинари за човекови права од 1 јуни ја продолжува соработката [...]

Женското здравје во услови на пандемија

Жените имаат право да ги уживаат највисоките стандарди на физичко [...]

Не фрлајте, донирајте! Храната е ограничен ресурс!

ГОии „Вистински дела на љубезност“ и „Новинари за човекови права“ [...]

Оглас за новинарски стории за циркуларна економија

Новинари за човекови права во рамки на проектот  објавува Конкурс за [...]