Наградена најдобра сторија: Дивите населби – тивок пекол за екологијата на Борјан Бојчев

Целта да се дојде до […]

2024-06-10T16:18:07+02:0012-12-2020|

Новинарите учат како да ја користат Архуската конвенција во известувањето

Во рамките на проектите Архус […]

2024-06-10T16:18:06+02:0024-07-2020|

Отворен повик за експерт (тренер/обучувач) за работа со млади новинари во рамки на проектот Архус за новинари

Проектот Архус за новинари се […]

2024-06-10T16:18:06+02:0026-06-2020|

Отворен повик за ангажирање новинари во рамки на проектот Архус за новинари

Проектот Архус за новинари се […]

2024-06-10T16:18:06+02:0019-06-2020|
Go to Top