Водата како уставна категорија е возможна во порелаксирана политичка атмосфера

ГО – Новинари за човекови […]

20-11-2018|

Итни мерки или одговорност!!!

Здружението за социјални иновации и […]

19-11-2018|

ДА ЈА ИСКОРЕНИМЕ МЕНСТРУАЛНАТА СИРОМАШТИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

На почетокот на кампањата, претставниците […]

01-11-2018|

70% од увезените детски играчки во Македонија се штетни за децата

70% од детските играчки кои […]

10-10-2018|

Сертификати за компаниите што се фер со потрошувачите

Новинари за човекови права, […]

09-10-2018|

Прифаќање на абортусот: Тоа е дел од нашите животи

28 Септември, Меѓународен ден на […]

28-09-2018|

Во Македонија управувањето со менструална хигиена се уште е табу

Илијана има 13 години и […]

12-07-2018|

Работилница за прашања и приоритети на водата за пиење

Прашањата и приоритетите на водата […]

11-06-2018|

Ден за одржување на менструалната хигиена 2018

Новинари за човекови права во […]

18-05-2018|

Меѓународен конгрес за бегалци 2018 – Заедничка одговорност, заедничко човештво

Истанбул, 10-11 Јуни 2018

156 учесници, […]

18-05-2018|