Не молчи, пријави насилство

На 7 Декември,  во познатиот […]

18-12-2018|

Водата како уставна категорија е возможна во порелаксирана политичка атмосфера

ГО – Новинари за човекови […]

20-11-2018|

НЕ за насилството!

Невладината организација Новинари за […]

13-11-2018|

70% од увезените детски играчки во Македонија се штетни за децата

70% од детските играчки кои […]

10-10-2018|

Сертификати за компаниите што се фер со потрошувачите

Новинари за човекови права, […]

09-10-2018|

Работилница за прашања и приоритети на водата за пиење

Прашањата и приоритетите на водата […]

11-06-2018|

Родот во одржливиот развој

06-06-2018|

Преглед на податоците засновани на заедницата собрани во рамките на проекто Родова проценка на Women2030 во Македонија

20-03-2018|

Податоци собрани во рамките на Женската проценка за родова еднаквост во Македонија во 2030 година

Overview_data_MACEDONIA (ppt)

20-03-2018|

Планирање на безбедноста на водата и канализацијата во рурална Романија, Албанија и Македонија

Целта на овој проект е […]

28-11-2017|