Учениците од ОУ Блаже Конески имплементираат активности за вода

Учениците од основното училиште Блаже […]

2024-06-10T16:18:12+02:0024-04-2022|

НЧП продолжува да работи на одржливо управување со водите

НЧП заедно со партнерите од […]

2024-06-10T16:18:06+02:0007-12-2020|

Пленарна сесија на Регионалниот форум на УНЕЦЕ за одржлив развој

Интервенција на Андреа Накова на Пленарната […]

2024-06-10T16:18:03+02:0023-03-2019|

Нула толеранција за (аеро)загадувањето и непочитување на правото на живот

По повод 16-ти ноември, меѓународниот […]

2024-06-10T16:18:02+02:0018-11-2018|
Go to Top