Завршна конференција на пилот проектот за систем за рано предупредување за исчезнати деца

Со обраќања и воведни зборови […]

2024-06-10T16:18:15+02:0020-12-2023|

ПОВТОРЕН ПОВИК за Барање на понуда за ревизорски услуги за проект „Пилот проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца“

Новинари за човекови права го […]

2024-06-10T16:18:15+02:0010-11-2023|

Отворен повик за експерт за изработка на стратешки документ за политики во рамки на “Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца”

Информации за проектот: “Пилот-проект за […]

2024-06-10T16:18:15+02:0030-10-2023|

Студиска посета за австриски новинари: Градење на капацитети и вмрежување на новинарите кои известуваат за социјални прашања и подигање на свеста за проблемот со исчезнатите деца

Во периодот од 2 до […]

2024-06-10T16:18:15+02:0012-10-2023|

Регионален проект „Зајакнување на одговорноста и родово чувствителни одговори на локалните власти на кризи во 3 земји“

2024-06-10T16:18:15+02:0029-07-2023|

ОТВОРЕН ПОВИК за Барање на понуда за ревизорски услуги за проект „Пилот проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца“

Новинари за човекови права објавува […]

2024-06-10T16:18:15+02:0026-06-2023|

Финализирана серијата обуки за градење на капацитетите на институционалните претставници ефективно да споделуваат информации за деца кои отсуствуваат од училиште

Трговија со деца – институционални […]

2024-06-10T16:18:15+02:0007-06-2023|

Дводневна обука за градење на капацитетите на институционалните претставници ефективно да споделуваат информации за деца кои отсуствуваат од училиште

Дводневна обука за градење на […]

2024-06-10T16:18:14+02:0006-04-2023|

Отворен повик за експерт за изработка на образец за студии на случај во рамки на “Пилот-проект за Систем за рано предупредување за исчезнати деца”

Информации за проектот: “Пилот-проект за […]

2024-06-10T16:18:14+02:0027-03-2023|
Go to Top