„Запирање на поплавата од пластика!„

17-03-2024|

Водата за пиење треба да се штеди и да се користи рационално

На 20.09.2022г. во Хотел Лимак […]

20-09-2022|

Водите во езерата во Северна Македонија загадени со нитрати

Во рамки на проектот WatSan […]

14-06-2022|

Учениците од ОУ Блаже Конески имплементираат активности за вода

Учениците од основното училиште Блаже […]

24-04-2022|

Тркалезна маса „Водата како јавно добро“

Бистра Михајлова, WECF

Новинарите за човекови […]

17-12-2021|

Учениците учат да мијат раце

Новинари за човекови права во […]

20-10-2021|

Во пресрет на Глобалниот ден на миење раце: Со непречен пристап до вода ќе успееме да одржуваме чисти раце

Денес се одбележува Глобалниот ден […]

15-10-2021|

„Хигиена на рацете за сите“ – Меѓународен ден за миење раце

Светскиот ден за миење раце […]

14-10-2021|

УПАТСТВО ЗА КОРИСТЕЊЕ НА НИТРАТНИ ТЕСТОВИ

Новинари за човекови права во […]

14-07-2021|

Придружете ни се во одбележувањето на Светскиот ден на водата и одговорете:ШТО ЗНАЧИ ВОДАТА ЗА ВАС?

15-03-2021|